Dé snack voor onderweg


...handig om overal mee naar toe te nemen
Line
Cheesepop snack

Veganpop voor onderweg!

Veganpop is het enige 100% plant-based bolletje als alternatief voor gepofte kaas. Door het unieke poffen is Veganpop verrassend luchtig en knapperig. Lekker als tussendoortje of om in de keuken mee te variëren. Buiten de koelkast houdbaar, dus makkelijk overal mee naar toe te nemen. Probeer nu onze handige meeneemverpakking!

Cheesepop ambiance photo
Cheesepop snack Cheesepop snack
Smaak van Cheesepop
Veganpop Gouda

Veganpop Gouda is 100% plant-based, maar met de herkenbare milde en romige smaak van de echte Goudse kaas en rijk aan vitamine B12. Goudse kaas is een van de meest gegeten kaassoorten ter wereld. Veganpop Gouda is makkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld naar school, werk of voor onderweg.

Cheesepop ambiance photo

Vooruit, terug naar de oorsprong!

''De goede oude tijd'' horen we tegenwoordig we vaak, uit nostalgie naar vroeger. Als het om voeding gaat missen we steeds vaker de eerlijke en pure keuken van 'toen'. Gelukkig is er de laatste jaren een ontwikkeling gaande die oude inzichten hernieuwt. Kunstmatige toevoegingen in onze voeding worden steeds vaker vervangen door natuurlijke ingrediënten. Veganpop staat midden in deze ontwikkeling. Ons motto is dan ook: Vooruit, terug naar de oorsprong!

Cheesepop ambiance photo