Dé innovatieve snack


...in een handomdraai op tafel!
Line
Cheesepop snack

De Nederlandse borrelcultuur

'In het weekend zijn we toe aan quality time. Van jong tot oud zoeken we elkaar op om de Hollandse gezelligheid te delen. "De borrel" staat daarbij voor alle drankjes en hapjes waarmee dit moment samenvalt. Steeds vaker wordt daarbij de internationale keuken in huis gehaald. Hummus uit het Midden-Oosten, tomaatjes uit Spanje en wijn uit de nieuwe wereld. Als het gaat om plantaardige alternatieven voor kaas is toch lastig om een geschikte vervanger te vinden. Toch is het ons gelukt om trouw te blijven aan ons Nederlandse blokje kaas. Stel je eens voor hoe plant-based Gouda kaas knapperig smaakt!

Cheesepop ambiance photo
Cheesepop snack Cheesepop snack
Smaak van Cheesepop
Veganpop Gouda kaassmaak

Veganpop Gouda is 100% plant-based, maar met de herkenbare milde en romige smaak van de echte Goudse kaas en rijk aan vitamine B12. Goudse kaas is een van de meest gegeten kaassoorten ter wereld. Is Veganpop Gouda ook jouw favoriet?

Cheesepop ambiance photo

Vooruit, terug naar de oorsprong!

''De goede oude tijd'' horen we tegenwoordig we vaak, uit nostalgie naar vroeger. Als het om voeding gaat missen we steeds vaker de eerlijke en pure keuken van 'toen'. Gelukkig is er de laatste jaren een ontwikkeling gaande die oude inzichten hernieuwt. Kunstmatige toevoegingen in onze voeding worden steeds vaker vervangen door natuurlijke ingrediënten. Veganpop staat midden in deze ontwikkeling. Ons motto is dan ook: Vooruit, terug naar de oorsprong!

Cheesepop ambiance photo